sâmbătă, 11 octombrie 2014

Cifrele sunt de partea Viitorului


Runda a zecea scoate în fața Partizanilor Bârnova un adversar foarte puternic, care în ultimile 3 sezoane a încheiat pe podium campionatul Ligii 4 (2011-2012 locul 3, 2012-2013 locul 2, 2013-2014 locul 2). Mai mult decât atât, vorbim de o serie foarte lungă de invincibilitate pe propriul teren, Viitorul Tg. Frumos fiind neânvinsă de 27 de meciuri, ultima înfrângere în propriul fief datând din 4 noiembrie 2012 când Rapid Dumești se impunea cu 1-0. Un alt punct forte al elevilor lui Tiberiu Beceru este apărarea, aceștia primind doar 3 goluri în cele 8 partide disputate în acest sezon. Ambele formații vin după succese în etapa precedentă, Viitorul impunându-se la Podu Iloaiei cu 1-0, în timp ce băieții noștri au reuști o victorie de răsunet în fața Siretului Lespezi, scor 2-1. 
Este primul joc oficial dintre cele două grupări, în trecut ele întâlnindu-se în trei meciuri amicale, două dintre ele la Tg. Frumos încheiate cu victoria gazdelor (2-1 și 2-0) și o partidă terminată la egalitate (2-2), pe terenul din Miroslava. 
Va fi interesant de urmărit și duelul antrenorilor, Tiberiu Beceru și Bogdan Rotaru, care au disputat împreună sub tricoul Viitorului, barajul de promovare pentru Liga3 din vara anului 2013, fiind șanse mari ca ambii să se afle duminică în cele două echipe de start. 
Partida care se va disputa duminică, 12 octombrie, de la ora 12.00 pe Stadionul din Tg. Frumos va fi arbitrată de Adrian Grigoraș, ajutat la cele două tușe de asistenții Damian Antal și Andrei Dandu, observator din partea AJF Iași fiind Leonard Cănănău.


Programul complet al etapei 10:
CSM Pașcani - Gloria Balș
Venus Butea - Forța Podu Iloaiei
Siretul Lespezi - Unirea Ruginoasa
Viitorul Lungani - Gloria Bălțați
Viitorul Hârlău - Podgoria Cotnari

CS Tomești - Stejarul Sinești
Unirea Mircești - Rapid Dumești (restanță etapa 4)
AS Holboca stă

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu