vineri, 3 octombrie 2014

Partizanii - lespezi in prologul etapei

Ocupanta ultimei poziții de pe podium în ediția trecută de campionat, Siretul Lespezi (foto), pregătită de Cristi Râșcu, va fi adversarul Partizanilor din această rundă. Cu un început de campionat în care rezultatele bune au alternat cu cele mai puțin bune cum ar fi remiza de pe teren propriu cu Vitorul Lungani (0-0) și cea din deplasarea de la Balș (1-1), Siretul rămâne o echipă redutabilă atât pe teren propriu cât și în deplasare, singurul eșec din acest sezon suferindu-l în dauna campioanei Rapid Dumești (0-1). 
În concluzie, un joc deschis oricărui rezultat, în care mai important pentru formația noastră este numele celor pe care îi va alinia la startul acestui joc, decât numele adversarului, lista indisponibilităților fiind deschisă de Pavăl (suspendat) și continuată de Leonte, Urzică și Pasniciuc (accidentați).
Meciul se va disputa sâmbătă, 4 octombrie, ora 16.00 pe Stadionul "Tineretului (Tătărași)" și va fi condus de o brigadă de arbitri care îl va avea la centru de Vlad Trifan, ajutat de asistenții Ionuț Melinte și Ionel Anițoaei, observator din partea AJF Iași fiind Tiberiu Ștefănescu.

1 comentarii:

  1. Bravo,doar jucatorii astia ii mai aveti pe la echipa...de restul vad ca ati uitat...

    RăspundețiȘtergere